Loading

Onze pakketten

De paketten hieronder, bestaan uit 3 hoofddelen met daarin aparte attributen. De pakketten en opties worden hier uitgelegd..

Product Api Call.

Deze pakketsoort word het meeste gebruikt. Je kunt hiermee snel en gemakkelijk via curl een response krijgen om details over een product via een EAN/ISBN of MPN nummer te verkrijgen. De starter's pakket heeft bijv 5000 calls per maand. dus 5000 barcodes calls kunnen gebruikt worden om aan de details te komen. Een API call kan voor de genoemde bedragen inclusief het gekozen pakket, alle specificaties, foto url's, retail prijzen, reclamefolders gebruiken. De attributen, zoals folders, winkels, reclamefolders, retail prijzen en vestigingen zitten in de advanced, professional en enterprice paketten.

Datafeed aanvulling

Deze pakketsoort is erg handig als je als webwinkel eigenaar werkt met leveranciers die productlijsten geven met alleen EAN codes, product titels en 1 foto. Met onze BULK lookup service, passen we al deze informatie aan, waarbij je alle specificaties, plaatjes URL (some wel t/m 80), merken, categorieën, beschrijvingen terug krijgt. Indien ook alle retail prijzen, reclamefolders , winkels / vestigingen en openingstijden gewenst zijn, kan dit meegenomen worden. De stappen zijn als volgt:

  • E-mail ons uw CSV of spreadsheet om meteen te verwerken.
  • We doorzoeken onze database en halen alle productgegevens op die we kunnen vinden.
  • U ontvangt een opgemaakte CSV met alle gegevens wanneer het ordersaldo is betaald.
  • Eenmalig opstartkosten voor het op maat conversie van uw producten datafeed met Barcodes naar een datafeed met de gevonden specificaties.

Download datafeed.

Indien je kiest voor een gehele datafeed van rond de 10 miljoen producten met alle productdetails, dan kan je deze implementeren zoals je zelf het beste uitkomt. Denk aan affiliate feeds inladen, matchen met de EAN codes en daaruit alle informatie, plaatjes, merken en specificaties halen in no time. Hier kan je kiezen voor een tijdsbestek. Producten worden maandelijks bijgewerkt. Vele producten worden niet meer geleverd en nieuwe producten komen er bij. De datafeed die gedownload word is dus maar voor tijdelijke duur en dient verlengt te worden, wil je actueel blijven op het productaanbod.

Onze pakketten

Stel je vraag

Kijk eerst op de pagina met de veelgestelde vragen of uw vraag hier tussen zit: FAQ Zoniet, vul het formulier hieronder in.